woensdag 30 april 2014

tip uitverkoop avond kruidvat

vandaag een tip over de kruidvat want vandaag is de kruidvat langer open en geld er vanaf 17:00 uur dat alle make-up 1+1 gratis is de kruidvat is open tot 20:00 uur. hier kun je zien of jouw kruidvat hier aan mee doet. dus is jouw favoriete make-up net op dan kan je snel naar de kruidvat voor iets nieuws
glossy greetz kaylee

dinsdag 29 april 2014

Top 5 films

hoi daar ben ik weer met deze keer de top 5 films. dit is mijn persoonlijke lijst dus als jullie een andere mening hebben laat die dan achter in de reacties.

#5. Pompeii


ik weet niet waarom maar ik heb wat met die film. op school hebben wij de oude film gezien en ook die trok mijn aandacht enorm. deze film gaat over een oude stad in Italië. de stad word ook wel de verdwenen stad genoemd omdat deze stad volledig werd bedolven onder as door een hevige vulkaan uitbarsting die om de 2000 jaar plaats vind. dit is dus een soort van geschiedenis film maar dan ook wel een best mooie vind ik. ik kan snappen als je hier niet van houd maar ik vind het een mooie films en nogmaals dit is mijn mening

#4. mannen harten



deze film is weer heel wat anders als nummer 5 deze is wat vrolijker. het gaat over een aantal mannen en hun liefdes. veder is er niet veel bijzonders op de kleine humor erin. deze mannen gaan toevallig ook allemaal naar de sportschool daar is dan ook waar de film begint. op twee mannen na kennen ze elkaar niet. het nummer wat bij deze film hoort is van nielson en racoon. nog een ding kijk niet de trailer als je onder de 12 jaar bent.

#3. rio 2



deze film gaat over De film blu een blauwe vogel. in de film volgt Blu, Jewel en hun drie kinderen die het perfecte leventje leiden in het prachtige Rio de Janeiro. Jewel is van mening dat de kinderen moeten leren leven als echte vogels en daarom besluiten ze de Amazone in te gaan. Blu probeert zich aan te passen aan de nieuwe buren, maar vreest ondertussen dat hij zijn gezin kwijtraakt binnen de onbekende omgeving.

#2 the hunger games: cathing fire


 Na het winnen van The Hunger Games zijn Katniss en Peeta alles behalve veilig: er gaan geruchten over een opstand. Daarnaast wordt er de 75e editie van the Hunger Games georganiseerd: in deze jubileumeditie moeten oud-winnaars het tegen elkaar opnemen.
   
#1. frozen



dit is absoluut mijn favoriete film ik hou zoveel van deze film. ik vind de liedjes geweldig en kan die dan ook allemaal meezingen. let it go van frozen (mijn favoriete nummer) heb ik als ringtone en ik heb Elsa olaf christof hans en anna al super super vaak getekend. de film gaat over elsa en anna twee zusjes. de film begint als ze klein zijn anna maakt elsa wakker om te gaan spelen. elsa doet met haar magische sneeuwkrachten trucjes. maar perrongelijk raakt ze anna en moeten alle herinneringen die anna heeft aan  elsa's magische krachten worden gewist. en elsa word opgesloten in haar kamer. alle ramen en deuren sluiten en niemand mag er meer in of uit. als op een dag hun ouders vertrekken gaan ze door een vreselijk storm dood. dan gaan we wat vooruit in de tijd. als elsa en anna ouder zijn word elsa gekroond tot koningin. anna word verliefd op hans. elsa wil niet dat ze gaan trouwen en word boos. anna trekt perrongelijk de handschoen van elsa af waardoor ze met haar sneeuwkrachten die ze niet onder de controle heeft een muur van ijs. en ze rend weg. ook maakt ze het met haar sneeuwkrachten perrongelijk overal winter. anna gaat achter haar aan om alles te reden zal dit haar lukken ?

maandag 28 april 2014

kennismaking

hoi en welkom op mijn eerste bericht op mijn blog

ik ben kaylee. ik ben 13 jaar en word 18 september 14. ik hou van tekenen en producten uittesten. dat is dan ook wat ik ga doen op deze blog. zorg zoiezo dat ik iedere dag 1 bericht online zet en als het lukt nog meer. ik probeer zoveel mogelijk reviews van spullen die ik koop op deze blog te zetten. Heb ik een keer 1 dag niks dan kan ik nog altijd wat over mijn dag dingen die ik heb gemaakt getekend of wat dan ook neer zetten. ik zal ook naar events gaan,speciaal voor jullie! want ja ik wil jullie gewoon graag vermaken .k hoop dat jullie het leuk vinden wil je nog meer weten mail me!


glossy grtz kaylee




( kaylee-verschure@hotmail.com )

sorry en het wapen van rosmalen

hoi iedereen daar ben ik weer jullie vroegen je vast af waarom ik gisteren geen blog online heb gezet. tja ik was gisteren in Rosmalen wokken in het restaurant ''het wapen van Rosmalen'' het is daar super mooi. ik kom daar dan ook vaker het is een goed wok restaurant met goede sushi. ik vind persoonlijk de sushi met de krab lekker. ook hebben ze lekkere toetjes zo als crème brulé (sorry als ik spelfouten maak het is een moeilijk woord) op de créme brulé zit gesmolten suiker dat daar terpleken word gedaan met een vlam. ook hebben ze heerlijke keek en fruit en natuurlijk schepijs. kort om het is daar heerlijk. helaas was ik mijn telefoon vergeten en heb ik daarom voor jullie toen ik thuis was een foto gemaakt van het cadeautje dat je daar kreeg. het waren paaseitjes !!! beetje laat maar nog steeds lekker. mjam!


zaterdag 26 april 2014

dove purely pampering pistache & meilokjes

hallo daar ben ik weer met zoals beloofd weer een nieuw stukje voor mijn blog deze keer heb ik de dove purely pampering pistache & meilokjes getest dit is een douchcreme ik zelf vind deze heel fijn het geeft een zachte huid en heeft een lekkere geur deze geur is ontworpen via facebook door wendy versteeg de winares van de creer je eigen geur wedstrijd op de facebook pagina van dove nederland deze wedstrijd ging in de lucht in 2012 toen ging tegelijkertijd de dove purely pampering lijn de lucht in.




dit was het weer het is een korte review maar ik hoop dat jullie er wat aan hebben,


glossy greetz kaylee